Koncert splněných přání je tradiční charitativní akcí Nadace Terezy Maxové dětem, pořádanou ve spolupráci s agenturou Sense Production. Akce je koncipována jako vybraný mix atraktivního kulturního programu a adresné pomoci opuštěným a znevýhodněným dětem. Nadace spolupracovala a i nadále spolupracuje s řadou předních umělců, např. – Hanou Hegerovou, Markem Ebenem, skupinami Čechomor, Chinaski, Buty ,Mig 21, Kryštof, dále s Annou K, Idou Kelarovou, Ivou Frühlingovou, Matthew Ruppertem, Danem Bártou se skupinou Illustratosphere, Miroslavem Žbirkou a dalšími.

Koncerty jsou pořádány většinou v předvánočním období, a to jak v Praze, tak ve vybraných regionech ČR (Ostrava, Zlín, Brno). Výtěžky koncertů jsou rozdělovány v tzv. otevřeném grantovém řízení na podporu projektů, programů a aktivit, které přinášejí zlepšení podmínek do života dětí. Koná-li se koncert mimo Prahu, ve vybraném regionu, pak výtěžek putuje na podporu tamních dětí a zlepšení situace v daném kraji. Děkujeme všem partnerům za podporu.