22. 8. 2023

Hýbejte se s TERIBEARem 2023 – otevřeli jsme registrace!

A zase budeme pomáhat! Pod názvem Hýbejte se s TERIBEARem aneb Prima pohyb s medvědem se naše společná akce letos vrací ve virtuální podobě. Všem, kdo chtějí pomoci pohybem, nabízíme nenáročnou a neomezenou možnost, ať už chůzí nebo během sbírat kilometry pro dobrou věc. Je to tak snadné. Máte chuť někomu pomoci a přidat se k TERIBEAR rodině, která proměňuje kilometry na pomoc potřebným dětem?

Registrovat se na akci je možné ZDE

Zdraví Vás TERIBEAR a tým Nadace Terezy Maxové dětem

Co letos potřebujete vědět?

Začátek: Čtvrtek 14. 9. 2023 v 11:00

Konec: Sobota 23. 9. 2023 v 16:00

Kde: Díky načítání kilometrů přes chytré telefony/hodinky je happening skutečně bez limitů. Všem, kdo chtějí pomoci pohybem, nabízíme možnost se zapojit odkudkoliv – třeba i ze zahraničí!

Jak: Nejjednodušší je běhat/chodit s mobilním telefonem a aktivitu zaznamenat přímo v aplikaci viRACE. Výhodou viRACE ale také je, že do ní lze synchronizovat data z dalších běžeckých aplikací (Strava, Garmin Connect, Fitbit, Polar ap). Každý Váš kilometr znamená 20 korun pomoci.  Kilometry se zaznamenají na Vaše elektronické konto, takže máte přehled prostřednictvím průběžné výsledkové listiny, jak jste pomohli.

Jak se přidat: Online registrace za jednorázový poplatek 250 Kč Vám umožní zapojit se kdykoliv po celou dobu konání akce. Po registraci obdržíte potvrzení o platbě a technické pokyny. Prodej registrací je uskutečňován jménem Nadace Terezy Maxové dětem v rámci veřejné sbírky číslo: S-MHMP/1501799/2012. Nejméně 50 % částky je určeno na pomoc dětem zbytek na podporu realizace akce a činnost nadace.

V sobotu 23.9. 2023 proběhne komunitní zakončení letošního 9. ročníku happeningu na pražském Výstavišti, v jehož závěru dojde k vyhlášení výsledků a zveřejněné výtěžku akce. Těšíme se na Vás!

Ze srdce děkujeme partnerům akce!

Generální partnerbanka ING
Generální mediální partnerMediální skupina MAFRA
Ve spolupráci sPrima
Hlavní partneřiStavebniny DEKRenomia