15. 4. 2024

Rodinu tvoříme srdcem. Web Adopce.com má novou podobu!

Ještě přehledněji jsme pro Vás shromáždili vše potřebné, abyste se v procesu mohli pohybovat informovaně a s důvěrou.

Už více než 20 let projekt zaštiťujeme společně se Střediskem náhradní rodinné péče. V posledních dvou letech jej realizujeme i díky podpoře české společnosti Maverick Delta s.r.o., která staví nízkoenergetické domy GOOPAN„Naším cílem je nejen stavět domy, ale přispívat k tomu, aby každý měl možnost založit si vysněnou rodinu a každé dítě mohlo vyrůstat v domově plném lásky. Právě to nás inspirovalo k podpoře projektu Adopce.com pod záštitou Nadace Terezy Maxové dětem. Je to pro nás cesta, jak dát naší práci hlubší smysl,“ říká Radek Říha, ředitel společnosti.

Nedávno jsme mohli převzít další šek, opět na 120 tisíc korun. Finance pomohou rozvíjet informační projekt, určený nejen potenciálním adoptivním rodičům nebo zájemcům o pěstounskou péči, ale také těm, kteří již dítě do své rodiny přijali. Cítíme velkou vděčnost za příležitost podílet se na této změně a děkujeme za spolupráci, která nás zapojila do tak významného příběhu,“ říká Radek Říha.

Stáhněte si detailního Průvodce náhradní rodinnou péčí a další informační materiály na stránkách projektu https://www.adopce.com/, položte odborníkům dotaz do anonymní poradny, nebo se obraťte přímo na infolinku 725 756 505.