Pomoc dobré věci je možné uskutečnit i v momentu, kdy si kupujete něco pro sebe a o podporu potřebných primárně neusilujete. Tato, dnes již hojně využívaná forma pomoci je nabízena společnostmi v úzké spolupráci s neziskovými organizacemi, které se chtějí angažovat v tzv. sociálním marketingu. Ten spočívá na jednoduchém principu – samotným zakoupením určitého výrobku, označeného logem či symbolem dané charitativní organizace, pomáháte potřebným.

Nadace Terezy Maxové dětem má v této oblasti navázanou spolupráci s následujícími společnostmi:

Cloudsoft s.r.o.

Společnost Cloudsoft s.r.o. je dodavatelem komplexních IT řešení v oblasti cloudových řešení a infrastruktury HW, SW a souvisejících služeb pro střední a větší společnosti. V oblasti cloudu jde zejména o Microsoft Office365 a Azure. V HW jde pak především o dodávky serverů, diskových úložišť a síťových řešení. V oblasti SW zejména o zálohovací řešení, řešení z oblasti bezpečnosti, virtualizace, monitoringu a správy. Naše služby zahrnují kompletní instalační a implementační práce k dodávanému HW a SW, konzultace, tvorbu analýz a dokumentací, audity pro nasazení cloudu, support, help-desk, programování a outsourcing IT. V každém našem projektu se zaměřujeme na splnění cílů a potřeb našich zákazníků a tvoříme přidanou hodnotu pro naše klienty. Jsme rychle rostoucí a ambiciózní společností a jsme přesvědčeni, že středem úspěchu naší společnosti jste Vy, naši spokojení zákazníci.

Cloudsoft s.r.o.
Na Děkance 2109/1
128 00 Praha 2
E-mail: info@cloudsoft.cz
Web: www.cloudsoft.cz

Poděkování

Děkujeme společnosti Cloudsoft s.r.o. za důvěru a podporu znevýhodněných dětí.

Dřevěné hračky – Zuzana Fialová

Jsme drobnou rodinnou firmou zabývající se prodejem dřevěných hraček s dlouholetou rodinnou tradicí. Dřevěné hračky pro děti nabízíme na stánku na nejstarším dochovaném trhu staré Prahy – Havelském tržišti, na kterém působíme celoročně již přes 30 let. Dlouhodobě spolupracujeme s menšími českými výrobci hraček a snažíme se tak na našem stánku nabízet zákazníkům pestrý sortiment k výběru, díky čemuž se k nám místní zákazníci z okolí a i turisté rádi vracejí. Nabízíme například zejména ručně vyráběné dřevěné loutky z chráněné dílny, ručně malované dřevěné figurky na pružině, ručně barvená tahací zvířátka, dřevěné skládací puzzle nebo klasická dřevěná tahací zvířátka s xylofonem či mačkací figurky od známých českých výrobců Miva a Detoa s více než 100 letou výrobní tradicí, se kterými si hráli již naši předkové, a další dřevěné hračky.

Rozhodli jsme se podpořit Nadaci Terezy Maxové dětem tím způsobem, že za každou prodanou věc z nabízeného dřevěného sortimentu na našem stánku věnujeme této nadaci částku 10 Kč na podporu znevýhodněných dětí.

Zuzana Fialová – stánek č. 8 (směr na Kostel svatého Havla)
Havelské tržiště
ul. Havelská 13
110 00 Praha 1 – Staré Město

Poděkování

Děkujeme mnohokrát za podporu!

GI GRIVA s.r.o.

GI GRIVA s.r.o. – je mladá firma plná překvapení, zajišťující komplexní služby marketingu – se zaměřením na detail. I ten nejmenší detail rozhoduje. Se společností GI GRIVA s.r.o. začala naše nadace spolupracovat v roce 2015 v rámci prodeje Dárkových Krabic I pro radost www.dakai.cz. Nyní vyměnili krabice DAKAI za elegantní kotvičky na ruku YVY®NAVY s příběhem a také unikátní kosmetický produkt YVY®️PURE – WWW.YVYCOM.COM

Z každé prodané prodaného produktu YVY®®PURE & YVY®®NAVY odvede společnost GI GRIVA s.r.o. nadaci 30 Kč a celkový výtěžek z prodeje poputuje do Fondu TERIBEAR Nadace Terezy Maxové dětem, který pomáhá opuštěným dětem najít nový domov.

GI GRIVA s.r.o. – i ten nejmenší detail rozhoduje
ul. Milady Horákové 1957/13
602 00 Brno
Tel: +420 734 200 144
Web: www.griva.euwww.yvycom.com
E-mail: info@griva.eu

Poděkování

Děkujeme společnosti GI GRIVA s.r.o. za dlouhodobou spolupráci a všem jejím zákazníkům děkujeme za podporu!

GOOPAN

Společnost GOOPAN vytváří a staví projekty, které znamenají rodinu a představují moderní bydlení. Chová se vždy s plným respektem k přírodě a k sobě samým. Ví, že domov je mnohem více než jen útulné bydlení. Je to pocit bezpečí, lásky, přijetí a pochopení. A právě proto se rozhodla podpořit projekt Nadace Terezy Maxové dětem – www.adopce.com – který plní ten největší a nejdůležitější sen každého dítěte. Mít mámu, tátu a místo, kterému říká domov.

GOOPAN, Maverick Delta s.r.o.
Revoluční 655/1
110 00 Praha 1
Web: www.goopan.cz

Poděkování

Ze srdce děkujeme GOOPAN za podporu!

Grizly

Grizly je česká rodinná firma, která přináší prémiové potraviny za dostupné ceny až na váš stůl. Na eshopu grizly.cz najdete pod vlastní značkou GRIZLY ty nejkřupavější oříšky, lahodná oříšková másla, sušené a lyofilizované ovoce, zdravé dobroty a mnoho dalšího. V Grizly myslí i na zákazníky se speciálními výživovými potřebami i potravinovými alergiemi, takže na eshopu najdete bezlepkové, bezlaktózové, bio, low-carb nebo vegan produkty. Prvopočátky firmy sahají do roku 2014, oficiálně se pak e-shop Grizly zrodil v roce 2016.

Z každého prodaného lískooříškového krému Mama Bear pošle Grizly 25 % na Fond pro samoživitele Nadace Terezy Maxové dětem.

CALBUCO s.r.o. (provozovatel internetového obchodu Grizly.cz)
Varšavská 715/36
120 00 Praha 2 – Vinohrady
Web: www.grizly.cz

Poděkování

Srdečně děkujeme Grizly za podporu!

INTERPAP Office, s.r.o.

INTERPAP Office, s.r.o. je jedním z nejvýznamnějších distributorů kancelářských potřeb v České republice. Našim zákazníkům poskytujeme kompletní servis pro kanceláře – nejen papíry, psací potřeby, doplňky k výpočetní technice, ale i drogerii, úklidové prostředky, občerstvení, pracovní oděvy a reklamní předměty. Zakládáme si na vysoce profesionálním a individuálním přístupu k zákazníkovi, na budování a rozvíjení vzájemných obchodních vztahů. Spokojenost na straně zákazníka je pro nás hnací motor k neustálému vývoji systémů vedoucích k co nejširší nabídce poskytovaných služeb. Pro naše zákazníky jsme schopni navrhnout kompletní řešení procesu nákupu. Za 24 let našeho působení na trhu jsme získali řadu významných zákazníků, kteří náš servis oceňují. Jejich připomínky a náměty současně chápeme jako motivaci k dalšímu zkvalitnění našich služeb. Naším cílem je zákazníkům vždy nabídnout nejvyšší kvalitu, optimalizaci nákladů a rychlost.

INTERPAP Office, s.r.o.
Na Hrázi 110
405 02 Děčín
Tel.: 800 100 796
E-mail: obchod@ino.cz
Web: www.ino.cz

Poděkování

Nadace Terezy Maxové dětem děkuje a těší se na spolupráci!!!

RUTEX CZ, s.r.o.

RUTEX CZ, s.r.o, pod značkou CAMIA vytváří styl, design a image v kultuře odívání mnohých společností. Navrhuje a dodává uniformy, školní uniformy, věnuje se poradenství v oblasti dress codu. Se značkou CAMIA provozuje také maloobchodní prodej dámského oblečení, doplňků v podobě bižuterie, pásků, šátků, šál, kabelek. Organizuje poradenství pro jednotlivce, které se zaměřuje na originalitu, jedinečnost a nápaditost stylu každé zákaznice, jejího oblékání, líčení a celkového vzhledu. Značku TERMOVEL –funkční spodní termoprádlo zastupuje pro Českou republiku. Dále zabezpečuje výrobu funkčního termoprádla i pro jiné společnosti s možností výroby pod jejich značkou, v podobě výšivky, tisku, transferů či textilních etiket. Spolupráce s naší nadací započala na začátku roku 2015, kdy principem podpory je odvod 20 Kč z každé objednávky učiněné na e-shopech www.camiaeshop.cz, www.termovel.cz a www.rutexcz.cz a objednávek z činnosti společnosti RUTEX CZ. Výtěžek prodeje bude směrovat na podporu prevence odebírání dětí do ústavů a podporu azylových domů pro matky s dětmi.

RUTEX CZ, s.r.o.
Pořádí 2283
688 01 Uherský Brod
Tel.: +420 608 638 983
Web: www.camiaeshop.cz, www.termovel.cz, www.rutexcz.cz
E-mail: obchod@rutexcz.cz

Poděkování

Děkujeme mnohokrát za spolupráci a pomoc!

TRAVELPORT a partnerské kanceláře

Spolupráce se společností Travelport byla zahájena v roce 2009. Princip projektu je jednoduchý – z každé rezervace u společnosti Travelport, respektive z každého segmentu, odvádí Travelport Nadaci Terezy Maxové dětem jednu korunu. K této aktivitě společnost vyzvala i své spolupracující agentury, z nichž některé se k projektu také přidaly.

Travelport Czech Republic s.r.o.
Futurama Business Park
Sokolovská 685/136f, Karlín
186 00 Praha 8

E-mail: galileo@travelportgds.cz
www: www.travelportgds.cz

Poděkování

Velmi děkujeme za důvěru a dlouhodobou podporu dobré věci.

VratnéPeníze.czNávratnéPeniaze.sk a Hamty.cz

jsou cashbackové portály, které vrací svým uživatelům peníze zpět z každého nákupu. Z každého nákupu u vybraných partnerů pošlou portály část z hodnoty nákupu na Nadaci Terezy Maxové dětem. Vaše nákupy nebudou dražší ani o korunu, uděláte jen jeden klik navíc (do obchodů nepůjdete napřímo, ale přes tlačítko „přejít do obchodu“, které najdete na stránce). Aktuální seznam zapojených partnerů i výše příspěvků najdete na stránce ZDE (pro vratnepenize.cz) a ZDE (pro hamty.cz).

Portál VratnéPeníze.cz a Hamty.cz provozuje:
VELVET VISION s.r.o.
Na vápence 2885/2a
130 00 Praha 3

Poděkování

Děkujeme mnohokrát za Vaši podporu!